Creme creme creme..

image

Jeg skrev jo en update på Mattis hud for noget tid siden – og at vi skulle på sygehuset til udredning. Det har vi været idag. Til undersøgelsen var der både en overlæge og en sygeplejerske (plejer der det?) og da det ligesom var ‘deres område’ med det her eksem, følte man de vidste hvad de snakkede om (i forhold til de tidligere gange vi har været der..).

Men de understregede at det ikke er allergi-eksem, for så ville eksemen sidde andre steder.. så det var ‘bare’ børne eksem. Vi skal selvfølgelig stadig holde øje med om der er noget der provokere det og så skal vi holde os væk fra uld.

Og så skal vi bare smøre smøre! Som i kan se på billedet, så har vi fået lidt forskellige creme prøver med hjem. Vi skal bruge fed creme til hans hud fordi den er så tør – så vi skal bare finde en vi synes er god (så super godt med prøver, så vi ikke skal ud og købe dem alle). Derudover skal vi på en ‘hormon creme behandling’, så han skal smøres i noget tid med det for at komme til bunds.

Og fordi den er så tør og sart, så anbefalede de også at vi anskaffede os en solcreme med høj fedt procent. Vi kunne sagtens bruge en almindelig, men de er udtørrende og så skulle vi smøre efter med fed creme alligevel. Så jeg var lige et smut på apoteket efter decubals solcreme (med 41% fedt indhold).

Men de mener at ved at smøre konstant i en periode, at så vil det formentlig forsvinde. Og så satser vi på at det ikke når at klø på Matti.. Men det var rart nok lige at få afklaret lidt forskelligt; hvor længe/meget må han bade? Hvor meget creme skal man bruge.. osv.

Så nu er det bare at smøre og smøre. 2 gange dagligt med hormoncreme og så mange gange som vi vurdere med fed creme. Og så skal vi til kontrol dernede igen om 3 måneders tid. Så håber vi sgu det er væk! Det ville være helt fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *