Kasserne er snart færdige!

image

image

image

image

Se lige hvor langt jeg (okay, min far og jeg) er kommet med kasserne. De er stort set færdige; de mangler lige lidt sandpapirsarbejde og sådan. Jeg må indrømme at trods helligdage og fejl, så er de blevet helt som jeg havde håbet. Eller i hvert fald næsten; lad os igen bare konkludere at der er en grund til jeg ikke blev tømrer – målene var måske ikke helt som de skulle være. Haha, typisk.

Jeg har lavet 4 kasser (dog er det kun 3 af dem der er billeder af) og jeg synes bare de er så fede! Jeg skal lige have dem bejdset i en lidt mørkere brun (tror jeg), og så er de ved at være der.

Jeg ville egentlig vente med at vise kasserne til de var helt færdige; men jeg havde lige fået dem ind i stuen for at se om de nu også passede – og så fik jeg lige taget lidt billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *