Avocado-planten (og vores køkkenhave)

Jeg skrev et indlæg for lang tid siden om at jeg ville forsøge at få en avocado til at spirre- og det er rent faktisk lykkedes! Der var på et tidspunkt jeg troede det var lost case, men pludselig en dag flækkede stenen og en lille rod tippede frem. Yay!

image

Nu er det 48 dage siden vi startede forsøget og idag var roden cirka 5cm så det var på tide at plante den ud. Det har vi gjort nu, så nu står den i udestuen så den kan få så meget varme som muligt. Ihj, jeg synes det er hyggeligt!

image

image

Derudover er jeg altså en sucker for de der samlepotter fra Føtex. Vi har fået en del, blandt andet gulerod, eødbede, tomat osv.., og jeg synes det er hyggeligt at gå og passe dem. Vi viser dem også til Matti, men han vil hellere ødelægge dem. Idag var de også blevet så store at de skulle plantes ud, så de står nu – ligesom Avocado-planten – i udestuen.

Jeg er igang med at lave højbede i haven hvor mine jordbær og rabarber skal over – og måske de der samlepotter hvis de bare vokser helt vanvittigt.. Men det skal jeg nok lige vise jer, når det bliver lidt mere færdigt.

Har i gang i de samlepotter?

En tanke om "Avocado-planten (og vores køkkenhave)"

  1. Pia Lyng

    Min søster har givet mig en del af de samle frø fra føtex, jeg mangler et par stykker før min bakke er fyldt 😀 for ja hun brugte 40kr på sådan en dum bakke :p..

    Vil også have gang i sådan et avokado projekt <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *