At blive klippet for første gang..

Matti er idag blevet klippet for første gang, eller trimmet hvis vi skal være helt rigtige.

image

image

Matti har (havde) jo okay langt hår og jeg elskede det. Synes simpelthen det var så kært! Men okay; det var faktisk blevet så langt jeg kunne lave en hestehale i håret. Haha. Men han er en varm dreng, så håret har været helt fugtigt de sidste par dage.. og så filtre det. Så claus og jeg besluttede at lidt skulle af.

image

image

Så jeg fandt trimmeren frem; så nu er hans hår 36mm – over det hele. Det er selvfølgelig stadig okay langt, heldigvis. Men hold op hvor røg der egentlig meget af!!

Men nu håber jeg altså også der går lang tid inden han skal klippes igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *