At spise ude, leg i haven og gang i grillen

image
image
image
Ej, hvor jeg dog elsker godt vejr! Nu har jeg helt sikkert jinxet det, men jeg håber altså det varer ved i noge tid endnu! Bare liiiige… Et par måneder tak?

Igår havde vi inviteret mine forældre og min bror og kæresten til grillning. Det er altid dem der inviterer os, så vi besluttede at det vidst snart måtte være vores tur.

Vi startede dagen med en shoppetur med en veninde og hendes knægt (På Mattis alder) og da vi havde kigget i butikker, besluttede vi os for at spise frokost på Jensens. Det var super hyggeligt og drengene var så gode at have med ude. Da vi kom hjem og Mattis havde sovet lur, tog vi vores nye cykeltrailer (som jeg nok skal fortælle mere om) og cyklede en tur – vi endte hjemme hos mine forældre, hvor vi grillede.

Nu sover Matti og jeg slapper lidt af i sofaen med lidt slik og Jurassic Park i tv’et – og venter på at Clausen engang kommer hjem.

Hvad har du brugt dagen på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *