Tur til Lillebælts marked

Vi har idag været til Lillebælts marked med mine forældre. Egentlig ville vi have Claus med, men han skulle arbejde – og så kørte vi bare selv!

image

Vejret var jo helt perfekt! Ikke en sky på himlen – det betød jo så selvfølgelig også at der bare var en MILLION mennesker! Vi havde taget klapvognen med, men Matti har jo lige lært at gå så han syntes det var dybt uretfærdigt at han ikke måtte gå hele tiden. Men med en kiks i hånden, så gik det. Og når det er godt vejr skal man have is – og Matti skulle selvfølgelig ikke snydes. Han har fået sin mors glæde ved is, så det er helt fantastisk!

image

Matti blev godt forkælet; og nu han jo elsker balloner skulle han jo bestemt ikke snydes for sådan en med helium i. Han traver stadig rundt med den herhjemme, haha. Derudover blev det til lidt legetøj og et par solbriller. Jeg fik købt en lille pung til mig – så jeg slipper for at have kortene liggende løst i min jakkelomme.

Har i været afsted til marked? Eller skal i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *