Legeborgen Varde!

image

Matti og jeg brugte vores søndag formiddag i Legeborgen sammen med Willads og mor. Egentlig var planen at vi skulle have været til Korsko Marked, men da vi stod op til kulde og sne var det ikke fordi det lokkede helt vildt – så da A skrev og spurgte om vi ville med, sagde vi ja!

image

image

Det var første gang vi var i Legeborgen, men jeg tænker bestemt ikke det var sidste gang. Jeg havde hørt mange rygter om at det skulle være koldt derude, så det havde jeg været lidt bekymret for (og pakket Bombom godt ind).. Men det var det altså slet ikke. Det var en smule fodkoldt, men det var også det.

Områderbe derude er delt lidt op i alder, men vi var altså lidt over det hele. Vi legede med bolde, kørte med biler, rutchede og hoppede på hoppeborge/puder- bestemt et hit! Vi var taget derud om formiddagen, hvor der ikke var så mange børn – det gav Matti og Willads mulighed for at rende lidt hvor de ville.

Jeg fik ikke taget så mange billeder. En udfordring ved at Matti nu går er, at han fandme er over det hele. Haha.

Vi spiste medbragt mad derude og så kørte vi hjem, da drengene begyndte at virke trætte. Og det fungerede rigtig fint! Har du været ude i Legeborgen? Hvad synes du om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *