Fejring af svigerfar

image

image

Igår fejrede vi svigerfars 50års fødselsdag. Det er lidt tid siden han havde fødselsdag, men nu skulle det holdes. Vi havde købt løbetøj til ham i gave, som han blev rigtig glad for. Vi var ude i Ho og både spise og bowle og det var super hyggeligt. Nu er det ikke fordi jeg som sådan kan finde ud af at bowle – jeg taber hver evig eneste freaking gang (!!!) – men jeg synes altså stadig det er hyggeligt og sjovt.

Jeg må indrømme at jeg var lidt spændt på at have Matti med. Vi havde smallere lidt frem og tilbage om Matti skulle med (for han plejer jo blive puttet kl 19, og vi skulle derud kl 18), men vi forsøgte med en sen eftermiddags lur og håbede ville hygge sig derude. Og så havde vi taget barnevognen med.. sådan hvis nu. Men han var så sej! Han hyggede sig så meget – og imens vi bowlede, legede han med farmor. Jeg troede han ville gå kold i bilen, men nænej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *