Havregrødspandekager med yoghurt

image

Okay. Det er ikke raketvidenskab det her, men ville lige dele opskriften alligevel. Vi laver normalt pandekagerne med mælk, men det var vi løbet tør for – og pandekager skulle vi have! Så jeg prøvede med pære/banan yoghurt. Og ved ved i hvad – det smagte faktisk rigtig godt. Nu er det selvfølgelig også frugt yoghurt, jeg ved ikke om de bliver sure hvis man laver med neutral.

Opskrift (8-10 små stk)
– havregrød af 2dl vand
– 1 dl mel
– 1 dl yoghurt
– 1-2 æg

Blande blande – og så er du klar til at lave pandekager. Hvis du laver det med varm havregrød er et lille fif at blande alt pånær æggene. Og så først tilføje æggene når det andet er blandet – det er som om at æggene bliver til røræg ellers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *