Velkommen til ChristinaRegi.dk!

mattibombom

Velkommen!

Ja, nu hedder bloggen lige pludselig ChristinaRegi.dk istedet for frkstubba.dk.. Noget af en ændring, hvis du spørger mig. Jeg vurderede derfor at jeg måske lige måtte komme med en forklaring på hvorfor det egentlig er jeg sådan lige pludselig vælger at ændre navnet på bloggen.

Det er sådan at jeg i længe (faktisk i flere måneder) har tænkt at FrkStubba bare ikke rigtig var mig mere. Jeg var ligesom vokset lidt fra det, hvis man kan sige det. Hvilket jo ikke er helt underligt – bloggen blev oprettet i 2011!! Jeg trængte til noget der var mere personligt og mere mig. Jeg har virkelig været vidt omkring, for hvad filan skulle bloggen hedde? Jeg endte på ChristinaRegi – det kan vidst ikke blive mere personligt end det, hva? Jeg skulle lige vænne mig til det, men nu er jeg helt pjattet med det!

Da jeg fortalte en af mine veninder at jeg ville skifte navnet, spurgte hun ind til indholdet på bloggen. Og indholdet bliver det samme; det vil stadig handle om kreative påfund, Matti, kærligheden, arbejdslivet, hverdagen og alt det andet. Ingen ændring der.

Jeg leger dog stadig lidt med design, layout og sådan noget. Jeg vil gerne have den til at blive som jeg vil have og det er den ikke helt endnu. Men nu har jeg offentliggjort den – og fra nu af kommer mine indlæg frem her og ikke på den gamle blog.

Så.. Jeg håber I vil tage imod det nye navn. Ses!

5 tanker om "Velkommen til ChristinaRegi.dk!"

 1. Pingback: Op & ned, uge 16 | ChristinaRegi

 2. Pia Lyng

  Det helt underligt at se “FrkStubba” forsvinde, men forstår udmærket godt dit valg :D. Jeg føler selvfølgelig forsat med ;). Ham Matti er jo sygt lækker!

  Svar
  1. Christina Forfatter

   Ja.. jeg giver dig ret i at det er lidt vemodigt – jeg har haft frk stubba siden 2011.

   Og hvor er du sød!!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *