Så starter vores hyggeferie!

image

Så blev Matti og mins ferie skudt igang! Vi tager lige hele uge 16 hjemme – egentlig var det ikke helt planen, men det var sådan det blev. Men det gør ikke så meget, for jeg elsker altså at holde ferie med den fyr (også selvom han er sur for tiden..).

I morges startede vi dagen stille og roligt. Matti vågnede kl 5.30 (for helved..), så fjerneren blev tændt, så jeg kunne vågne lidt inden vi skulle op. Men det er altså en hyggelig måde at vågne på; Matti mellem Claus og jeg.. og så med tvet tændt til vi ikke gider det mere.

Da vi havde spist, pakkede vi badetøjet ned og kørte til SeaWest. Da vi gik til babysvømning elskede Matti vandet, så det var jeg lidt spændt på om han stadig gjorde.. det er trods alt mange måneder siden vi sidst badede. Men det var et hit! Så det skal vi så absolut igen!

I morgen står den på øko-dag, så kryds lige fingre for at det er tørvejr! Det er bare lidt sjovere end hvis vi skal stå og blive sjask våde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *