Barnefri aften, god mad og stand up!

image

Jeg havde faktisk i noget tid nu, både frygtet og glædet mig til igår. Glædet mig fordi jeg skulle til Esbjerg og se stand up med Christian Fuhlendorff. Frygtet det fordi Matti for første gang skulle sove med andre end os.

Jeg havde været så spændt på hvordan Matti ville tage at skulle sove med andre – og hos andre, men det gik bare så godt. Matti legede med mormor og morfar, og da tiden var hoppede ham og mormor i seng. Jeg er helt sikker på at Matti synes det var helt kanon. Og jeg slappede lidt mere af ved at få billeder løbende af en glad dreng.

Men imens han hyggede hos dem, var jeg afsted med Clause, min bror og hans kæreste. Først var vi ude at spise et sted der hedder Huset; jeg endte det ikke, men maden vsr virkelig lækker (og så var prisen også kanon; 110kr for burger med pommes, pandekage med is og sodavand – jatak!). Derefter gik turen til Fuhlendorff.. og hold nu kæft hvor er han bare skide sjov altså! Jeg var færdig af grin! Ej men for pokker altså. Han er ret grov i sine jokes, men jeg elsker det! Så hvis du ikke har været inde og se det nye show – så kom afsted!

.. Men det var sgu godt nok underligt at komme hjem til et tom hus og både falde i søvn men også vågne uden Matti. Nu ligger jeg så i min seng med en boblende dreng ved min side – ligesom det skal være efter en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *