En lille hjælper

image
Matti elsker at være udenfor! Og det er jeg så glad for. Jeg nyder at foråret er kommet og så snart det bare er lidt lunt i vejret, får jeg Matti i tøjet og ud i haven. Det er så lækkert! Faktisk elsker Matti at være udenfor så meget, at når han skal ind igen bliver han stiktosset. Haha.

image
Igår havde jeg ham med i haven imens jeg ordnede lidt ukrudt og lidt blomster. Matti synes det var super! Så hver gang jeg havde plantet en blomst, så hev han den op af jorden igen. Så det tog lidt længere tid end beregnet. Jeg tror måske også vi skal tjekke græsplænen igennem inden vi slår den, for Matti har vidst fyldt den med granitskærver.

Nu må det godt holde tørt og lunt, så vi kan komme mere ud i haven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *