Hæklet vest

Dette er et sponsoreret indlæg.

Kan i huske jeg havde fået noget garn sponsoreret af woolspire? Jeg havde en masse ideer til hvad de skulle bruges til. Faktisk var jeg jo igang med at hækle en hue af det lækre lyserøde garn jeg fik fra woolspire.dk, men fordi jeg har været så længe om det er det jo blevet forår i mellemtiden. Så jeg trevlede det hele op..

image

image

image

.. istedet fik jeg hæklet denne vest/bolero(ting). Jeg synes simpelthen den er så sød! Jeg har brugt lyserød alpaka/uld garn fra woolspire og så havde jeg noget hvid merino garn på lager – så jeg hæklede med begge farver. Jeg er helt vild med de to farver sammen.

Opskriften har jeg fundet her, men må indrømme at jeg har ændret lidt i den. Så fra række 12 og frem, har jeg brugt stangmasker istedet for det diagram de snakker om i opskriften. Opskriften er en str. 2 år – men fordi jeg valgte at bruge 2 garn (men stadig samme nål), kan Matti altså kun lige passe den.. pis.

image

Nu er det jo til en venindes datter – Matti og lyserød går nok ikke hånd i hånd – men jeg skulle jo altså lige prøve den på. Jeg måtte lokke med saltstænger og alt mulig for at få lov, haha. Så jeg må vidst hellere lige låne et billede af venindes datter – for jeg håber altså hun kan passe den!

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *