Hjemmedyrket avocado plante

image

Indrømmet; så kan ingen af os herhjemme lide avocado. Jeg synes det ser så lækkert ud, at jeg indimellem tænker ‘ej så dårligt kan de da ikke smage’ og så køber jeg et par – men hver gang må jeg tilstå at de stadig ikke er en favorit.

Idag ville jeg så forsøge igen.. Men ad! Da jeg så skulle til at smide den ene ud, kom jeg i tanke om at man da vidst selv kan dyrke planten? Så jeg gik i gang med at Google – og jeg fandt en rigtig fin diy hos frk overspringshandling som jeg fulgte. For det kan jo godt være vi ikke selv spiser dem, men derfor kan den da godt pynte loft herhjemme.

Så nu vil jeg lade den vokse og spire – og hvis det lykkedes, så skal jeg nok lige vise jer planten når den begynder at vokse.

Har du forsøgt med dette projekt? Har du et godt fif til mig?

2 tanker om "Hjemmedyrket avocado plante"

  1. Pingback: Avocado-planten (og vores køkkenhave) | ChristinaRegi

  2. Pingback: Ugens op- og nedture, uge | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *