Påskehygge

Vi har påskeferie og det kan godt være jeg er hanner forkølet, men det har ikke skulle stoppe os! Jeg synes nemlig der har skulle hygges. Så når vejret har været godt har vi leget i haven og gået ture, men da det en dag regnede fandt jeg en dag fingermalingen frem og så lavede vi kyllinger (se dem her). Da det så i torsdags igen blev dårligt vejr, fandt jeg det frem igen og så malede vi på æg. Og resultatet er faktisk blevet rigtig fint!

image

image

Det var nu meget godt der ikke var mere end 4 æg, for Matti synes det var meget sjovere at male på papiret (og på sig selv).

image

Det resulterede i en dreng der var grøn og orange over alt – så vi måtte lige i bad for at få alt det maling af. Men han hyggede sig og det var nu egentlig også det vigtigste! Sutten var vi nødt til at have i munden, for Matti ville spise malingen – og selvom det er lavet til børn, så synes jeg måske ikke det vsr en godt ide.

Har i påskehygget?

En tanke om "Påskehygge"

  1. Pingback: Ugens op- og nedture, uge | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *