Weekend tur

image

Weekenden brugte vi i sommerhus i Blåvand ved mine forældre; de skulle være der hele ugen, men vi tog lige et par overnatninger sammen med dem.

Og det var super hyggeligt! Onsdag spiste vi aftensmad og hyggede. Søndag kom min bror og kæresten med rundstykker og var der hele dagen. Vi fik leget, kigget butikker og badet i spa. Selv Matti synes (efter lidt overtalelse) at det spa-værk faktisk slet ikke var så tosset endda. Det er altså rart at være afsted hjemmefra; man slapper af på en helt anden måde.

image

Og Matti NØD at onkel var der – for han gider godt lege! Så imens vi andre kiggede i butikkerne, så legede Casper og Matti.

Natten til mandag fik Matti så feber.. og hele mandag var han bare hårdt ramt; 39.9 i feber, kogende varm og mor-syg. Så vi endte med at køre hjem for at tage et smut til vagtlægen. Øv altså! Jeg hader når Matti har det dårligt!

Men jeg har aftalt med Claus at vi da bliver nødt til snart at komme i sommerhus igen. Det er rart bare at komme lidt væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *