Muuuh!

imageLidt ærgerligt at billedet er sløret, men han er altså bare sød ud!

Så blev det fastelavnstid. Og typisk mig, så var jeg alt for sent ude med det dersens udklædningstøj; så enten var der udsolgt eller også startede det først fra str 92. Fuck. Så mor her blev lidt stresset og måtte til at være kreativ. Til sidst faldt valget på en ko! Det var nemt at lave og samtidig rart for Matti at have på. En hvid langærmet body, nogle hvide strømpebukser og sort maling – og voila. Så blev Matti til en ko. Og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg sgu han var en sød ko!

image

Det er selvfølgelig bare super ærgerligt at knægten stejlede i dp og nægtede at få tøjet på.. så han nåede slet ikke at være ko andet end herhjemme. Typisk.

Jeg synes faktisk det er ret hyggeligt med det her fastelavnshalløj. Hvad var jeres børn klædt ud som?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *