Fødselsdagsfest

   

 Matti havde fødselsdag fredag, men vi havde valgt først at invitere familien til om lørdagen (så kunne flest). Faktisk så blev hele stuen fyldt med dejlige gæster (eller okay, vi blev 16). Hvilket er ret mange i vores stue, haha. Men jeg synes bare at både min og Claus’ side skulle være med til Mattias fødselsdag – på én gang.

Nå men.. Vi havde inviteret gæsterne til kl 14, så det kunne passe med at Matti havde sovet lurcog var frisk. At knægten så den dag vælger at sove 3 timer er så en anden sag. Så da han vågnede var stuen fuld og vi var igang med bollerne. Matti var lidt forvirret – tror da fanden når man vågner til gæster, men han klarede det bare super godt!!

 
  

Efter bollerne var der lagkage – og selvfølgelig skulle Matti også have sin egen lagkage. Nu er det ikke fordi Matti er vant til at få kage og søde sager som sådan, men når det er ens fødselsdag så er der altså bare lidt andre regler. Faderen synes det svinede, men Matti hyggede sig. Han var blå overalt!

Vi – og især Matti – havde en super dag. Han fik nogle helt fantastiske gaver – dem skal jeg nok lige vise jer på et andet tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *