En tur i dyrehaven

image

image

Det er egentlig lidt skørt; vi har boet her altid, men det er kun et års tid siden jeg fandt ud af at der faktisk er et sted i Esbjerg med bambier (der var flere forskellige slags.. Men aner ikke hvilke)..

Vi brugte igår på fødselsdagsfejring, så idag skulle der hygges! Da dagens planer lidt blev ændret, besluttede vi os for at tage derned. Og hvor er det dog hyggeligt! Der er mange flere dyr end jeg havde troet – og området er også større! Matti var meget interesseret i dem og jeg tror – hvis han kunne – at han ville have aet dem alle. Så der skal vi helt sikkert ned igen – måske vi bare lige venter til det er liidt varmere (og så tager vi nok også lidt snacks med til dyrene).

Hvad har I brugt jeres søndag på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *