Stille dag..

image

Egentlig havde jeg planer om at skulle nå en masse inden weekenden (Matti bliver 1 år – hvad sker der!?) .. Men musen havde andre planer. I weekenden var han hårdt ramt af feber.. mandag var han faktisk ovenpå, men nu er vi tilbage med snot, vild hoste, asmatisk bronkitis (igen!) og en hænge baby. Hver gang jeg har sat ham fra mig, har han været ulykkelig – så til sidst tænkte jeg fuck det, og så har vi hygget på sofaen siden.

Og selvom det er skide synd for ham, så er det altså liidt hyggeligt at han faktisk gider putte lidt.

Vi var faktisk ved lægen idag for at få lavet 1års undersøgelsen og 1års vaccine – men fordi han sprutter sådan, valgte vi at vente med vaccinen. Men han fik undersøgelsen, så det var rigtig fint. Vi har nu en baby (eller, det er han vel egentlig ikke mere?) Som er 76cm lang og vejer 11.2kg. Store dreng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *