Argh, hvor typisk!

image

Argh. Jeg havde fundet en opskrift på de sødeste hæklede hjemmesko. Jeg har faktisk sukket over dem længe! Da Woolspire så sponsorerede det lækre uldgarn, vidste jeg at de skulle bruges på sådan et par.

Da jeg var færdig med denne ene ville jeg lige prøve den på Matti inden jeg ville gå igang med den anden og det var måske egentlig meget godt – for den passer overhovedet ikke. Øv!!

Opskriften fandt jeg hos GarnGrammatik (opskriften finder i her) og de er sgu bare så søde. Hun har skrevet at de var lidt små i størrelsen, så jeg valgte at bruge en nål der var halvanden gang større – men det var desværre ikke nok.

Så nu kan det altså lægge i hækle kassen og skamme sig lidt – indtil jeg finder noget andet at lave med det garn. Måske en anden opskrift på hjemmesko?

Indtil da har jeg lige et andet projekt jeg kan lege lidt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *