Welcome 2016!

largeEndnu engang så håber jeg at I ALLE kom godt ind i det nye år og at I havde en kanon aften! Jeg sidder lige her på den første aften af det nye år ser frem til hvad der mon kommer til at ske.. 2015 var et vildt år, så jeg tror ikke helt at 2016 kan komme HELT op på siden af det. Men der er da stadig håb og drømme for 2016. Det er ikke som sådan nytårsforsæt jeg tænker på. For det er et nyt år – og jeg er spændt på hvad det har at byde på!

Men! For 2016 håber jeg og glæder jeg mig til ..
– At jeg får tabt mig 10kg! Jeg har et helt år til det – det kan lade sig gøre!
– At jeg får et arbejde. Jeg vil så gerne!
– At vi får noget sne engang. Altså, det kan vel ikke være så meget at forlange?
– Jeg håber også lidt på at vi får ordnet haven; vi har en masse idéer til hvad der skal laves. Vi skal bare tage os sammen.
– .. Og så kunne det da også være fedt, hvis vi fik ordnet badeværelset. Men rolig rolig.
– Jeg skal være mere kreativ igen! Jeg er det sådan lidt i perioder, men jeg bare bare så mange idéer.
– En masse masse kærlighed!
– En masse fede oplevelser med min familie!
– Være mere aktiv! Nu driller bækkenet ikke så meget mere, så det er bare at komme igang.

Hvad håber du for 2016?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *