Også en måde at komme ind i det nye år..

Godt nytår alle sammen. Jeg håber I havde en helt fantastisk nytårsaften. Vores blev liiiiidt anderledes end vi lige havde planlagt. Men sådan er det vel at have børn?

image

Indtil d. 30 december var planen at Matti skulle passes og sover hos farmor og farfar. Imens ville vi få venner til spisning og bagefter ville flere venner træde til og vi ville holde fest som vi altid har gjort.

Nå men.. Matti har skrantet hele december og for 14 dages til siden var vi ved lægen som sagde halsbetændelse. Det forsvandt bare overhovedet ikke (tvært imod), så jeg tog lige et smut til læge med ham d. 30. Lægen mistænkte asmatisk bronkitis og vi blev sendt videre til børneafdelingen, så de kunne undersøge ham. Og de gav lægen ret. Fandens!

Matti skal derfor have maske en gang HVER fucking time! Og det synes vi måske var lidt voldsomt at farmoren/farfaren skulle gøre (også om natten), så vi besluttede os for at det var bedre vi ligesom var der for ham. Så kunne vi give ham masken – som han btw HADER.

Så stod vi der. Havde aflyst vores fest med vennerne.. Men hvad skulle der så ske?! Mine forældre spurgte om vi ville spise med – og det ville vi godt. Så skete der da lidt. Og det var altså rigtig hyggeligt – selvom det slet ikke blev som planlagt.

Nu må vi så se hvor længe han skal have den dumme maske. Heldigvis skal han ikke have den om natten mere (yes!). Og så oveni hans asmatiske bronkitis har hans børneeksem bare valgt at gå FULDSTÆNDIG i selvsving. For.helved.altså. Men når det så er sagt; så er han altså glad og med på den værste! Og den eneste måde han er påvirket er at han hoster helt vildt og sådan.

Matti og jeg har dog lavet en aftale om at vi ikke skal besøge børneafdelingen i 2016. Altså de er da søde dernede, meeen. Synes ligesom vi var nok dernede i forbindelse med Mattis hud dengang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *