Nyt garn til mig!

Dette er et sponsoreret indlæg.

Woolspire kontaktede mig og spurgte om jeg ikke kunne være interesseret i at fortælle lidt om deres garn – og selvfølgelig ville jeg det. De sponsorerede 4 garnnøgler til mig; rød (alpakka/satin), sort (alpakka/uld), lyserød (alpakka/uld) og turkis (alpakka/uld). Kender I Woolspire? De har vildt mange garn typer på deres side – og så virker priserne altså overkommelige.

image

Garnet virker SÅ lækkert! Nu skal jeg bare have fundet ud af, hvad jeg skal lave af det. Har I nogle ideer? Jeg tænker lidt om sort/turkis skal ende ud i et par hjemmesko. Og så har jeg en sød veninde hvis datter, måske skulle have en lille ting i det lyserøde.

image

Men faktisk kunne jeg slet ikke vente.. kender I det? Jeg blev lidt ivrig og besluttede mig for at hækle en rød butterfly til Matti (opskriften er simpel – men den kommer på bloggen inden længe alligevel). Og se lige hvor lækker han ser ud med sådan en butterfly på, ahmen altså!

Hvad har i gang i af kreative projekter?

En tanke om "Nyt garn til mig!"

  1. Pingback: Hæklet butterfly | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *