Alene hjemme..

Det er sgu lidt mærkeligt. Idag er første gang siden Matti er født, at jeg sådan for alvor er alene hjemme. Altså i mere end bare en halv time. Claus er på arbejde og Matti er i dagpleje. Derfor havde jeg også på forhånd besluttet, at den skulle stå på ‘mig tid’ – det synes jeg ligesom var på sin plads.

 
 Så da jeg havde afleveret Matti hos dp-mor, tog jeg i Lidl og købte lidt morgenmad og sådan. Så med pålægschokolademad, varm kakao og en vis Mr. Grey satte jeg mig i sofaen og slappede af. I adventsgave fik jeg ‘Grey’bogen og den er seriøst lige så god som triologien!   

Jeg ville være lidt produktiv, så badeværelset fik lige en tur, jeg fik støvsuget – og så ville jeg lige bage lidt boller. Men tror i så ikke jeg glemte tiden da de var i ovnen, fordi min bog blev LIDT for spændende!? Ej, men hvor er det typisk. Så det blev lidt sorte boller (og helt klart en ommer!) – og så var det endda bare sådan nogle Amo-boller.. Imponerende.

Nu sidder jeg så her.. Triller lidt tommelfingre og spekulere på hvad jeg skal give mig til. Der er egentlig projekter nok, men jeg har også en masse ting jeg gerne vil have blogget om, lidt hækleprojekter og så har jeg en bog der puster mig lidt i nakken (seriøst, den er så fængslende at jeg glemmer tiden når jeg først kommer igang). Og nåja – så har jeg jo egentlig også ‘projekt boller’, jeg skulle gøre noget ved.

Hvad laver i idag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *