Forjul

image

image

image

Hvert år er vi til ‘for jul’ hjemme hos mine forældre – lidt en juleaften-generalprøve, for liiige at smage julemaden og for at spille pakkeleg. En tradition som jeg synes er helt genial – især nu hvor jeg ikke skal holde jul med mine forældre (for første gang).

Vi vandt en masse åndssvage gaver – as always! Og og og!! Så fik jeg mandelgaven. Noget jeg ikke kan huske hvornår sidst er sket. Så det var altså lidt fedt – især fordi min bror blev ved og ved med at spise for at finde den, så han til sidst var ved at kaste op af det. Haha. Og jeg havde bare gemt den!

Og fordi Matti ikke skal holde jul med sin mormor og morfar – havde de besluttet at han da skulle have en gave der.

image

image

Jeg ved godt at Matti stadig er så lille at han ikke heeelt forstår hvad der foregår; men han ELSKER når mormor og morfar kravler rundt på gulvet med ham. Og så hyggede han sig altså med at mormor hjalp med at pakke op – og i gaven var en vildt sej gåbil, som Matti allerede er ellevild med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *