Årets første julefrokost!

image

image

image

Huha. I fredags var jeg til årets første julefrokost! Og det var skide sjovt! Det var sammen med mødregruppen og hvor var det bare rart at ses med dem uden det hele skulle handle om børn!

Jeg fik ikke taget så mange billeder som jeg gerne ville, men vi hyggede os sådan at jeg slet ikke tænkte over det.

Jeg må indrømme at jeg var spændt på hvor længe jeg kunne holde.. jeg har jo ikke rigtig drukket siden før jeg fandt ud af jeg var gravid (juni sidste år), så var ret spændt på om jeg ville gå kold for midnat. Haha. Men det gik – jeg blev faktisk slet ikke SÅ fuld og jeg tog egentlig kun hjem ved 2 tiden, fordi de andre også ville hjemme.

Men det var bare skide hyggeligt – og skide sjovt! Vi lavede også pakkeleg med temaet ‘noget du kan have på’ – og det man så vandt, skulle man så have på i byen. Sikke et syn; vi indtog byen som både rensdyr, prinsesser og med overskæg og glimmer all over!

Jeg håber sgu helt at vi skal holde julefrokost igen næste år!

Har i været til nogle juleforkoster endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *