1. søndag i advent

image

Så blev det første adventssøndag – og herhjemme betyder det både pakke til Matti og mor. Så det har selvfølgelig været en dag jeg har set lidt frem til.

Matti får gaver igennem hele december, men skulle da ikke snydes af at få en adventspakke idag.

image

Jeg var lidt spændt på hvad Matti ville sige til at få gave, så jeg tog den med ind i sengen i morges. Matti ville hellere mosle rundt, så vi prøver at gøre det ved køkkenbordet på tirsdag.

Matti fik sig sådan et puslespil med store brikker. Brikkerne var et hit! Han skal nok være liidt ældre, for at forstå princippet. Og jeg fik den bedste gave; en hultafors lineal. Nu har jeg lånt min fars MANGE gange, så det er fedt nu at have min egen (jeg bruger den når jeg syer).

Har I fået tændt første lys i adventskransen idag? Og har julemanden mon været forbi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *