Det er snart jul!

.. og for at det ikke skal være løgn, så er der idag præcis en måned til juleaften. Det har vi herhjemme fejret med risengrød! Selvfølgelig.

image

Se lille min lille nisse. Jeg har selv hæklet nissehuen – og han er altså lidt sød med den.

Men julen er jo egentlig allerede så småt begyndt, og på tirsdag siger kalenderen 1. December og så er det for alvor jul. Om jeg godt kan lide julen? Jeg ELSKER det! Jeg synes det er så hyggeligt med nisser rundt i byen, julelys i gaderne, julestemningen og det hele.

Jeg mangler stadig at købe aaaalle julegaverne, men er så småt begyndt at skrive ned hvad de forskellige skal have. Så forhåbentlig får jeg dem købt i næste uge, mon ikke.

image

Og alle kalenderpakkerne er pakket til Matti. Mormor har været indover, så i nogle af pakkerne er det også en overraskelse for mig hvad der er. Jeg har købt alt fra legetøj til plaster – og ja, jeg ved godt han er så lille stadig at han nok ikke forstår det, men jeg ELSKER traditionen!

Er du klar til jul?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *