Feberbaby

image

Føj nogle dage!! Fredag aften – da matti var blevet puttet – vågner han pludselig helt ulykkelig og bagende varm. Han kan slet ikke finde ro. Jeg tager ham med ind i stuen for jeg er overbevist om at han har feber (også selvom han aldrig har haft feber før). Efter en time eller sådan beslutter vi os for at tjekke temperaturen – for han er helt ved siden af sig selv. 39.7 – så kan jeg sgu godt forstå han var pjevset og ikke kunne holde ud at være i sin lille krop. Natten var hård og med meget lidt søvn. Han lå mellem os for at vi kunne holde lidt øje med ham – nu feberen var så høj.

Lørdag morgen beslutter vi os for at ringe til vagtlægen; egentlig fordi jeg vil give ham lidt panodil, men er i tvivl om hvor meget og hvordan. Lægen synes at hans temperatur lød meget høj, og ville derfor gerne se ham. Så os afsted til vagtlægen – som jo kunne fortælle at det ikke var halsen, ørene eller bakterie. Det var en virus som skulle forsvinde af sig selv.. lørdag var en meeget lang dag. Og natten lige sådan.

Da han så vågnede op i morges, var han stort set hel sig selv. Ingen feber eller noget. Han er selvfølgelig en smule træt, men det tror da fanden.

image

Men som om feberen ikke var nok, så begyndte han i løbet af lørdag at få knopper, sår og blæner rundt omkring på kroppen. Det så (det gør det stadig) meget mystisk ud.. og jeg kunne jo selvfølgelig ikke lade være med at google. Og det kan jo være alt muligt. Så da jeg var ved at få grå hår af det, besluttede jeg mig for at ringe til vagtlægen – som kunne fortælle at det er meget normalt med knopper og udslæt, når man har haft så høj feber.
Det er blevet værre i løbet af idag, især blænerne ved munden er gået helt a ok. Så hvis det stadig er slem i morgen.. ja, så tager vi altså et smut til lægen!

Nu er han så blevet puttet i vores seng igen. Claus synes måske ikke han var helt rask nok til at sove på eget værelse. Det er lidt sødt. Og jeg er helt enig (og så er det samtidig bare skide hyggeligt med Matti i smørhullet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *