At male med en knægt på 9 måneder..

Det kommer vidst ikke bag på nogen at jeg elsker at være kreativ – og hvis der er en kvalitet jeg gerne vil videregive til Matti, så er det blandt andet det.. som om jeg selv kan bestemme det, haha.

image

Så idag efter aftensmaden fik Matti alt tøjet af og så satte vi os ved køkkenbordet og malede lidt. Egentlig skulle jeg have fingeraftryk af ham, men det gad han ikke – så den plan skippere vi og istedet malede vi lidt. Matti synes nu altså det var skørt med farver på fingrene, men umiddelbart tror jeg han hyggede sig.

Sutten var vi nødt til at komme i munden på ham, for han blev ved med at ville sutte på fingrene (med malingen) og det skulle han ikke. Udover at male på papir, fik han også sig selv farvet ind og højstolen og bordet fik også en tur.

image

Og selvfølgelig skal i da også se resultatet. Det blev til to fine billeder som skal ned og pynte på kontoret, når jeg lige får fat i nogle rammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *