Håndaflæsning

image

I søndags var jeg til håndaflæsning og healing sammen med mine forældre. Jeg har aldrig været til det før, men jeg tror bestemt på at alt ikke er sort/hvid.

Jeg vil ikke gå i dybden med hvad jeg fik af vide og sådan – det er lidt min egen sag. Men lidt får i nu af vide alligevel.

Jeg startede med at blive healet. Hun kunne se at min sjæl og krop ikke var i harmoni, så det ville hun arbejde på. Jeg vil så gerne tro på det. Virkelig. Men jeg må indrømme at jeg mærker ingen forskel overhovedet.

Derefter var jeg til håndaflæsning. Og wow! Hvor var det dog vildt. Hun kunne fortælle mig ting som kun jeg – eller få – ved. Bare ved at kigge på mine hænder – jeg forstår det ikke helt. Men jeg er imponeret. Hun kunne fortælle at jeg havde barn, at jeg arbejdede med mennesker og at jeg havde et stort kommunikativ talent (læs; jeg snakker meget). Meget af det hun fortslte gav godgod mening. Hun har fået mig til at tænke lidt over det hele. Og det er jo sundt nok.

Det er absolut ikke sidste gang jeg prøver det. Det var helt vildt spændende. Har du prøvet at få hånden læst, healet eller noget helt tredje? Hvordan var det?

En tanke om "Håndaflæsning"

  1. Rikke fra rosetid.dk

    Har været ved både håndlæsere, clairvoyante og fået lagt tarotkort. Det er interessant, meget endda. Jeg tager det for hvad det er, men samtidig tror jeg bestemt på, at der er meget mere mellem himmel og jord, som ikke nødvendigvis kan (eller skal!) forklares. Som du siger, giver det lidt at tænke over. KH Rikke

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *