Om at sove på eget værelse

image

Vi har haft nogle hårde nætter herhjemme. En ting er at Matti i en periode har vågnet mange gange om natten; og enten skal have sutten, har vendt/rejst sig eller også er han sulten. Og det er super frustrerende, når han jo faktisk har sovet igennem siden han var 6 uger. En anden ting er, at Matti fandme er en Ninja om natten; han rotere, sparker og larmer helt vildt (i søvne!) – hvilket betyder at mor her vågner af den mindste lyd. Så efter en del nætter hvor jeg var vågen i hvert fald en gang i timen – selvom Matti sov – besluttede vi os for at prøve at flytte Matti ind på sit eget værelse.

Det med at flytte ham, var en ting som jeg absolut ikke havde lyst til. Faktisk krævede det ondt i maven og en tudetur første nat. Så jeg havde helgarderet mig med overvågningsbabyalarm, for så var han lige i nærheden alligevel. Faktisk overvejede jeg da han var faldet i søvn at flytte ham ind til os, haha.

Men nu har han sovet derinde siden fredag. Og nu har jeg det okay med det – altså det er ikke det fedeste, men det fungere. De første par nætter havde han MANGE opvågninger. Umiddelbart tror jeg det var fordi han pludselig sov et nyt sted. Men de sidste par nætter har jeg kun været inde ved ham ved 3-4 tiden og så sover han ellers til han vågner omkring kl 6.

Så selvom mor ikke var helt med på ideen, må jeg indrømme at det er det bedste vi har gjort. For nu sover vi begge faktisk meget bedre og uden så mange opvågninger! (Og nu har jeg helt sikkert jinxed det).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *