Restaurantbesøg

image

Mormor og morfar synes det var lidt synd at vi var alene hjemme i sidste uge. For som mormor sagde så ‘sidder vi jo bare helt selv og spiser‘. Og det er jo rigtig nok. Så da de skrev og spurgte om vi havde lyst til at komme med ud at spise, kunne jeg næsten ikke sige nej. God mad og hyggeligt selskab? Jatak. Min bror og kæresten kom også med. Super hyggeligt!

image

Jeg må indrømme at jeg altid bliver sådan lidt urolig (om man vil) når Matti skal med ud og spise. Vil han skabe sig fuldstændig? Vil han kaste med maden? Vil han råbe og være sur? … og det er egentlig noget pjat. For Matti ELSKER at komme med ud, hvor han kan observere nye ting. Han er altid så sød og glad – og så skide nysgerrig! Så mor her skal vidst bare stoppe.

Vi spiste på Restaurant Big World som er sådan noget asiatisk buffet. Claus bryder sig ikke vitterlig om det, men jeg elsker det – og så er det jo om at få det når han ikke er hjemme. Win-win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *