Markedstur og om at være alene hjemme

image

Når man kender mig, så ved man at jeg ikke er helt pjattet med at være alene hjemme i længere tid. Så det var ikke fordi jeg ligefrem klappede i mine hænder, da Claus stod op natten til fredag for at blive hente og tage i lufthavnen for at flyve til Barcelona med nogle kammerater. Claus er nemlig i Barcelona lige nu, den skiderik. De har det helt sikkert skide sjovt – de får sikkert masser af øller, ondt i hovederne og så skal de ind og se den dersens fodboldkamp i aften og alt mulig. Det betyder så også at Matti og jeg er alene hjemme indtil på tirsdag (det er fucking længe!) – og ja.. Det synes jeg ikke er så fedt.

Derfor har jeg forsøgt at lave lidt planer, så det ikke ender med at Matti og jeg bare sidder herhjemme. Så da mormor og morfar spurgte om Matti og jeg ville med til marked igår, sagde vi (okay; det var nok mest mig) ja! Det var PISSE koldt, men virkelig hyggeligt. Matti var pakket ind i vinterjakke, handsker og hue og så slee-been, så han var dejlig varm. Mor her havde så slet ikke tænkt på at handsker kunne være en god idé til mig, flot. Men jeg fik faktisk købt både legetøj, metalhjerter (den skal jeg nok vise engang), pyntegræskar og sådan lidt.

Ligenu sidder jeg i sofaen og har lige spist morgenmad. Matti sover formiddagsluren og når han vågner, skal han lige hjem og passes kort hos mormor og morfar. Jeg får veninder på besøg til fødselsdags-morgenmads-hygge i morgen og skal lige have handlet lidt ind til det – og nu de SÅ gerne vil passe ham, tænkte jeg at jeg hurtigt kunne få handlet uden at have ham med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *