Skridsikker baby

image
Dette er et sponsoreret indlæg.

Matti rejser sig jo op af alt! Og det kan godt give moderen her grå hår og dårlige nerver, for han står jo ikke så godt fast (og har endnu ikke luret helt at komme ned igen). Så da kids-world.dk ville sponsorere strømper fra GObabyGO, var jeg hurtig til at sige ja! Selvfølgelig vil jeg det. Jeg har faktisk selv overvejet dem, så det her var jo en fantastisk mulighed.
image
image
En ting jeg rigtig godt kan lide ved de her strømper (frem for andre med dutter) er, at den også har dutter på tæerne – altså i ved, der foran. Så når Matti rejser sig, så er de også skridsikre på den anden side. Det er sgu lidt smart. Så når knægten rejser sig op af noget, er det både skridsikret når han usikkert får rejst sig op, og når han står op – så står han fast! Derudover så er strømperne bare super lækre bløde og varme! De fås i 4 forskellige farver; blå, lys grå, mørk grå og rosa. Jeg tror Matti skal have et par mere.. skal vidst bare lige beslutte mig for hvilken farve. Og som I kan se er strømperne allerede småslidte, for jeg er altså ret så vild med dem!
image
Udover strømperne, kan man jo få både strømpebukser og knæbeskytterne fra GoBabyGo. Vi har knæbeskytterne også (dog ikke sponsoreret, men kan også købes hos kids-world. Hele udvalget kan findes HER). Faktisk har vi ikke brugt dem så meget, for det har jo været lunt og så kunne han lige så godt kravle rundt med bare ben. Men jeg tænker faktisk at nu hvor det er begyndt at være vildt koldt, ja så bliver vores trægulv også hammer koldt. Så er det måske smart nok at kunne smække et par knædimser på knæene.

Nu er han endelig begyndt også at kravle med bukser på! Før nægtede han det hårdnakket, og så var de knæbeskyttere altså rigtig smarte.

Kender du de her skridsikre ting fra GoBabyGo?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *