Stille morgener

image

Åh. Jeg elsker stille morgener, hvor man intet skal nå! De der morgener, hvor man kan tage det hele i sit eget tempo.

I morges vågnede vi klokken halv syv (hvilket er sent – vi plejer st vågne kl 6), og så kom Matti med over i sengen hvor vi lige så et afsnit af postman Per. Matti elsker musikken og det giver mig en mulighed for lige at vågne. Når Matti så har lagt lidt, bliver det alt for kedeligt og der skal ske noget – og så står vi op!

Matti får lidt legetøj med ud i køkkenet, imens jeg laver havregrød til ham og så spiser vi det – det er så rart at han ikke vågner op og er mega sulten. Så kan man lige nå at lave det og hygge om maden nemlig. Derefter får han nyt tøj på og vi leger. Indtil klokken er 8 – så er det nemlig tid til formiddags luren.

Og imens Matti sover – så er det mor tid; hvor jeg lige kan komme i bad, få noget morgenmad, rydde lidt op og ellers slappe lidt af med noget. Selvom jeg elsker at bruge tiden må Matti, så er det altså bare nemmere at gå i bad uden ham.

Og når klokken rammer 9-10, så står vi op fra luren igen. Og så skal vi finde ud af hvad dagen skal bruges på. Hvad skal I lave idag?

0 tanker om "Stille morgener"

 1. Annette / Kidszone.dk

  Hvor hyggeligt <3
  Her hjemme er fredagen gået med besøg hos tandlægen med Naja – uden problemer eller kommentarer (y)
  Så nu er der handlet ind til fredags snoller og stuen gjort hyggelig/klar til aftenhygge incl Disneysjov og vild med dans…

  Lige så meget du nyder de stille morgner, lige så vigtige er vores aftner mellem 19.30 og 20 her hjemme -der geare vi ned, slapper af og gør klar til at sove i roligt tempo

  God weekend

  Svar
 2. Jeanette Henriksen

  Jeg har handlet og der står den på hygge fredag. Min bonus søs kommer forbi, vi skal ha chili con carne til aften og så har jeg bagt en æblekage til dessert. Og så skal vi se vild med dans og måske hækle lidt.. har nemlig lige lært hende at lave oldemor firkanter. 😀

  Knus <3

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *