Madklub

image

image

I lørdags var det endnu engang tid til madklub. Det er læænge siden sidst og det er vidst egentlig min skyld – så det var dejligt at T ligesom valgte at gøre det.

Vi fik tortillas til mad og det er bare altid lækkert. Tanni havde valgt at lægge vægt på at vi skulle hygge os, fremfor at det skulle være et eller andet fancyfancy – og det var da fuldstændig ligegyldigt. For maden var virkelig lækker!

Da vi havde spist, kom der snacks på bordet. T havde for noget tid siden spurgt mig om det ikke kunne være sjovt med noget quiz eller noget. Ikke fordi vi ikke har noget at snakke om, men fordi det kunne være skide sjovt. Og det var det! T havde fundet et med sex spørgsmål.

Jeg havde egentlig sagt til Claus at jeg ville være hjemme inden midnat, men vi havde det bare så sjovt at jeg først var hjemme ved halv to tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *