Food squeezer fra KidsMe

Dette er et sponsoreret indlæg.

wpid-wp-1443445974503Kender I dem her? Food Squeezer fra KidsMe. Jeg havde aldrig set dem, før jeg så dem hos mammashop.dk og jeg må indrømme at jeg synes det er ret smart! Så da jeg blev spurgt om vi ville teste en, sagde vi jatak.

I kender sikkert de der smoothies og grøddimser fra semper? Som er færdiglavede og lige til at servere? Hvilket jo er mega sejt, når man skal noget eller som en hurtig snack. Men hvis man nu ikke er så meget for at købe de færdiglavede. Ja, så giver denne her mulighed for at lave sit eget og kunne have det klar. For det er en beholder til det selv samme.

image

Vi har fået lov til at teste den. Den fungerer sådan; at man kommer mos (grød, frugtmos osv..) i den og så ved at barnet trykker på den, så kommer det ud igennem suttedelen.

image

Første gang havde jeg skåret en banan i små små stykker, og tænkte at det kunne han sagtens få ud. Det kunne han ikke. Så forsøgte jeg med bananmos og grød – og så fungerede det bedre! Den er fra 4 måneder, men Matti (som jo er 8 måneder lige som snart) forsøger at suge det ud af den og fanger ikke helt, at han selv skal trykke på den. Men hvis man lige hjælper ham lidt, så er det et hit! Og jeg tænker at med lidt øvelse, så skal han nok selv lure det at det er ham selv der skal  trykke på den.

Hvis i – ligesom jeg – synes det er ret smart, så kan i finde dem lige her i både grøn (som den jeg har) og orange.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *