Venindetid

image

Min bedste veninde bor laaaangt herfra – alt for langt væk, hvis i spørger mig – og det betyder så at vi ikke ses så tit. Desværre. Jeg er taknemmelig for at der findes telefoner!

Men så når chancen byder sig, så er det om at gribe den. Så igår kom søde L. til aftensmad og hygge! Claus var til svendegilde, så vi kunne gøre hvad vi ville.

Det er altid lidt spændende når Matti skal møde mennesker han ikke ser så tit, men efter at have holdt øje med hende lidt og været lidt ked af det når hun kom lidt for tæt på, så blødte han op og så var han helt vild med hende! Det smelter altså lidt mit hjerte, når jeg kan se mine veninder godt kan lide min søn (og at det så også er gengældt er jo bare helt fantastisk).

Nå.. det skulle altså ikke handle om Matti. Men L. og jeg hyggede os. Og det er altså lidt underligt, at selvom sidst vi sås var…. ja for længe siden, så føltes det bare som var det igår jeg så hende. Det er SÅDAN en lækker følelse. Så forhåbentlig går der ikke så lang tid inden vi skal ses igen.

I aften står den på madklub med nogle andre skønne tøser. Det er længe siden vi har haft madklub, så det bliver godt! Men inden da, så tror jeg vi skal hygge lidt herhjemme.

Hvad skal du lave i weekenden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *