Om at rydde op i babytøj

Jeg har faktisk forsøgt st undgå det her rigtig længe. Og det er egentlig skørt. Men det er vildt så hurtigt Matti er vokset og bliver sgu helt følelsesladet når jeg ser så småt tøj Matti engang kunne passe. En størrelse 50?! Av. Nu er han i en 74 og vokser helt åndssvagt hurtig.

image

Men bunken med tøj blev bare større og større og havde til sidst problemer med at lukke skabet, så det var vidst på tide at få sorteret i det. Jeg lavede 3 bunker 1) ud-bunken, hvor alt der var fnuldret eller ødelagt kom i. 2) kan muligvis sælges-bunken, hvor det som ikke fejler noget, men som Matti ikke rigtig har brugt blev samlet (så hvis du står og mangler babytøj i str. 50-68, så giv lyd!). 3) Det her vil jeg absolut ikke af med-bunken, hvor tøj som jeg synes er såå fint og som jeg gerne vil gemme kom i. Hvem ved om der nogensinde kommer en lillesøster/lillebror? Så kunne det da være fedt at have gemt lidt.

Men puh. Jeg er slet ikke færdig, men måtte stoppe fordi Matti hjalp mig. Lad mig bare sige, at knægten synes det var evigsjovt at tage alt UD af poserne – så vi modarbejdede lidt hinanden. Må se om jeg kan blive færdig i morgen.

Jer med børn.. har i også gemt tøj? Og hvor meget?

0 tanker om "Om at rydde op i babytøj"

 1. Jeanette Henriksen

  Jeg ved at min svigerinde har gemt min nevøs tøj i plastik kasser fra ikea alt efter str..
  De vil gerne ha flere børn, så hvis de får en dreng mere har hun alt tøj, for det er jo stort set ikke brugt.. og hvis de skulle få en pige vil hun bare bytte det med andre..

  Knus 3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg har også fundet en masse der skal gemmes. Men tøj som Matti fx aldrig har haft på og som vi måske har fået kan jeg lige så godt sælge eller smide ud 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *