Så må jeg selv igang

Vi var jo ved fotograf da Matti var et halvt år, for ligesom at forevige ham og for st se udviklingen (vi fik jo også taget billeder af ham da han var et par dage gammel).

Men det var faktisk slet ikke lige billederne det her indlæg skulle handle om (for dem skal jeg nok vise jer engang!). Men vi valgte at å 4 af billederne i en størrelse 15x15cm og umiddelbart spekulerede vi ikke over om rammer og sådan noget ville være ‘nemt’ at finde. Lad mig bare sige – det har været umuligt. Jeg har googlet og kigget i MANGE butikker og enten havde de intet eller også så kostede de en bondegård. Men så fandt jeg dem i Tiger.

image

image

Igår var jeg nede i Tiger. Og der opdagede jeg at de havde lige den størrelse ramme, som vi skulle bruge! Og så kun til 20kr stykket! De er selvfølgelig orange. Hvilket ikke er en farve vi skal have på væggene, men omgang sort spraymaling skal nok løse det problem. Så derfor er jeg nu gået igang med at farve dem, så de fine billeder kan komme op og hænge!

Jeg skal nok vise jer det færdige resultat, når de er kommet op og hænge.

0 tanker om "Så må jeg selv igang"

  1. Jeanette Henriksen

    Ja ind imellem må man bare gøre tingene selv for at få det man ønsker..
    Glæder mig til at se mere..

    Håber i har en dejlig weekend <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *