Ny lækker kollektion fra Smallrags!

Har i set den nye kollektion fra smallrags? Ej men altså, hvor er det bare lækkert! Hvis jeg kunne, havde jeg købt det hele på stedet. Så da Matti modtog en gave fra kids-world.dk, hvor de spurgte om han ikke ville prøve noget fra den nye kollektion, kunne jeg næsten ikke få armene ned. For selvfølgelig ville han det!

IMG_1005 IMG_1007 IMG_1020

Hele kollektionen er altså SUPER lækker- og du kan finde den lige her! Jeg kan ret godt lide at det er så råt og sejt og ikke så ‘lyseblå baby’-agtig (og lyserød til piger, selvfølgelig). Jeg fandt en del andet som jeg tænker jeg bliver NØDT til at eje! Så nu skal jeg bare lige have faderen med på idéen – vi har i forvejen en sommerdragt derfra, men nu er det jo snart ikke sommervejr mere. Nå.. Det var ikke lige det jeg ville snakke om. Det var min seje baby i sejt tøj. Matti fik lov til at prøve en t-shirt og et par bukser og det virker bare SÅ lækkert. Altså jeg bukserne er så bløde og de virker så lækre at jeg sgu bliver helt misundelig! Men av, min lille baby skal allerede bruge 74 i tøj. Hold hold! Han bliver sgu alt for hurtig stor! Men det sidder rigtig godt på ham, og selvom bukserne er lidt lange (altså, han kunne nok godt have været i en str. 68) så kan han sagtens bruge dem fordi der er elastik nede ved fødderne. Smart smart!

Matti fik også en sød sød bamse med – sludder, en sej bamse!. Men den flasher jeg lige i et andet indlæg, for det var som om at han slet ikke var med på at jeg blev ved med at tage billeder af ham.

IMG_1023 IMG_1026

.. Og så fik jeg lige mulighed for at lege lidt med mit kamera igen. Det har jeg sgu savnet, så det var rart. Jeg har lidt planer om at få leget meget mere med kameraet. Måske man skulle investere i en baggrund; det ville gøre en hel masse.

Dette er et sponsoreret indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *