Kan selv. Vil selv.

Matti er helt pjattet med grød – og især hvis han kan få lov til at hjælpe. Vi er stadig igang med at introducere forskellige ting for ham, men det kommer lige så stille.

image

Han er lidt en gris når han selv får lov at spise – men han har en fest! Derfor er det LÆKKERT at der er sugekop på hans skål. Så ryger den ikke på gulvet hele tiden. Det gør også at han kan ‘spise med’, når vi selv er igang med at spise.

image

Hos mammashop.dk kan man få sådan en smart smart skål her. Jeg synes det er ret så smart, at det hele er samlet  år man skal nogle steder hen; i låget kan skeen nemlig sidde fast, så den skal man ikke lede efter i pusletasken. Vi har valgt den i blå, men den fås altså også i både pink og grøn (du finder dem lige her). Derudover er skeen sådan en temperatur ske – det synes jeg sgu er lift smart! Så skifter den farve, hvis grøden/mosen er for varm. Og så er den samtidig så stor at jeg har plads til en mindre bøtte – hvori jeg har grødpulver i.

Nåja! Inden jeg glemmer det. Så er det jo så smart at den både kan tåle at komme i mikroen og i opvaskeren. Det kan jeg godt lide! Selvom jeg ofte varmer vandet i en anden beholder, så er det da smart at man kan gøre det når man er nogen steder.

image

Ppst. Jeg har smidt en film på min instagram hvor Matti sidder og spiser. Jeg synes selv han er lidt sød (selvom han har mad i hele hovedet). Du finder mig derinde under @frkstubba!

Dette er et sponsoreret indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *