Open air 2015!

I weekenden var det tid til årets Open Air i Varde – en begivenhed vi altid er til! I år var der dog lidt ændringer; for jeg havde det ikke så godt med at skulle undvære Matti en hel weekend. Så fredag var jeg hjemme – hvor Matti og jeg havde besøg af W (plus mor) fra mødregruppen. Lørdag blev han så passet ved farmor imens vi var nede og hygge os og høre musik.

image

image

For vi hyggede os! Jeg havde været i tvivl om jeg skulle med, men hey! Dizzy miss Lizzy kom(!!) og det skulle jeg på ingen måde gå glip af!

Jeg drak mig ikke en pind i øret; både fordi Matti lå og sov i sin egen seng og fordi det var over et år siden jeg sidst havde drukket.. – men jeg havde det skide sjovt!

image

Fik jeg nævnt at dizzy lukkede?! Ej men for dælen, hvor var det bare GODT!! Jeg synes det var SÅ fedt. Deres musik var – som evigt og altid – pisse fedt og så var deres lysshow bare godt. En perfekt måde at slutte dagen. Jeg bliver NØDT til at se dem igen. Basta.

Har du været til nogle festivals i år?

0 tanker om "Open air 2015!"

 1. Jeanette Henriksen

  Ser mega hyggeligt ud og dejligt at du kunne komme bare lidt ud.. 😀
  Jeg så Dizzy for et par måneder siden, de er såå fede..

  Jeg har været i grøn koncert i år og det er sådan set det..
  På Lørdag skal jeg se Volbeat udendørs i Odense.. det glæder jeg mig til 😀

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Åh. Jeg elsker DIZZY! 🙂 .. Jeg vil rigtig gerne se dem igen.

   Uh. Jeg må indrømme at jeg er lidt misundelig over du har været til Volbeat. Det gad jeg godt nok godt. Var det godt?! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *