Når man selv vil spise

image

Matti vil forfærdelig gerne spise grød selv, men det kan han altså ikke helt styre endnu (altså han er jo kun knap 5 måneder). Derfor får han lov at hjælpe; jeg har min ske, Matti har sin. Og det fungerer… for det meste. Dog er det nok mest mad fra min ske han spiser, men vi hygger. Faktisk så synes jeg at ‘grødtid’ er skide hyggeligt – også selvom vi ender med grød alle steder.

image

Matti har fået lov at prøve bestik fra KidsMe hos mammashop.dk og jeg er helt hooked på det! Istedet for at der er det normale håndtag på, så er der på disse sådan et hul – perfekt at holde ved for små hænder som Mattis. Det virker i hvert fald som om han har bedre fat i skeen.

image

Der er både en gaffel og ske med i sættet – af gode grunde har vi ikke forsøgt gaflen endnu (det er lidt bøvlet at spise grød med gaffel). Vi valgte det i blå, men det fås også i lilla og grøn – du kan se (og købe!) sættet her.

Dette er et sponsoreret indlæg.

0 tanker om "Når man selv vil spise"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *