Metallica baby

image

image

Jeg synes det er lidt spøjst, når man snakker om at fædre ikke skal vælge tøj til deres børn. Altså; jeg tænker at han da selvfølgelig også skal på banen.

Og så kan snakken jo selvfølgelig være på om faren ville give baby det samme tøj på som moren – og det tror jeg altså ikke de ville. Men forhåbentlig har man da en enighed om hvad der er flot (at det så måske sejler med sammensætning er en anden historie).

Men jeg må da indrømme, at da Clause fortalte at ‘nu havde han købt noget fedt tøj til Matti’, så var jeg da både nervøs og spændt på hvad han havde købt. Jeg frygtede først det var et eller andet plat eller noget med en masse farver.

Men det han havde købt, var to bodyer med Metallica – og jeg synes faktisk de er super fede! Så selvfølgelig skal Bombom have dem på! Og jeg synes det er FEDT at man kan få det i så små størrelser. Så han kan vidst godt få lov at købe tøj til Matti en anden gang.

Hvem står for tøj og påklædning hjemme ved jer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *