Børneeksem?

Mattis hud. Et emne jeg efterhånden har skrevet en del om her på bloggen. (Du kan læse om det her, her og her – og så lidt om vores mælkeforsøg her). Og nu skriver jeg så lige lidt mere om det.

ddIgår var vi så ved en ny læge igen (igen igen igen); og denne gang var beskeden ‘børneeksem’ og han var helt sikker. Det var faktisk rart med en læge der uden tøven kunne sige ‘det er det her han har – og det er det her i skal bruge’ – nu skal vi selvfølgelig lige se om det virker, men han virkede meget sikker.

Så nu har vi fået en masse cremer at smøre med. Vi skal smøre med almindelig fugtighedscreme på de tørre steder på kroppen – det kunne godt være begyndende eksem, så fugt fugt fugt. Derudover skal vi til hovedbunden og panden bruge nizoral (det creme/shampoo vi fik udleveret på børneafdelingen), til kinderne skal vi så bruge mildison (som skulle være vidundermiddel til eksem). Alt dette skal smøres 2 gange dagligt – og shampooen hver gang han er i bad.

Så nu håber vi at det her virker! Virkelig.

0 tanker om "Børneeksem?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *