Tid til nyt garn?

WePromote_35% rabat på 21 garnkvaliteter_20150501-supersale_1Indrømmet; så bruger jeg ret meget af Mattis sovende tid på at hækle – og det bliver da også til lidt. Jeg har blandt andet fået hæklet babytæppet færdig. Lige nu er jeg fx gået igang med at hækle en cardigan til Matti. Garnet er købt, men så opdagede jeg at der var udsalg hos rito.dk – øv! De har noget lækkert garn og et lækkert lækkert udvalg.

Lige nu har de 35% på en masse forskellig garn. Det kan man da næsten ikke sige nej til? Jeg har forelsket mig lidt i noget af deres bomuldsgarn – hold nu op de har nogle lækre farver derinde! Skal du have noget derfra?

Spørgsmålet er så hvad jeg skal hækle næste gang. Jeg tænker lidt at jeg måske skulle prøve at lege lidt med deres hæklede dyr. Jeg har endnu ikke hæklet bamser eller sådan noget til Matti – det må være næste forsøg. For bamser kan man da ikke få for mange af!

WePromote_35% rabat på 21 garnkvaliteter_35procent copy

Dette indlæg er sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *